Przejdź do treści głównej
Angielski

Angielski (EN)

Search
CYKORIA Anna Majewska
Menu Menu
Shopping Cart Shopping Cart
0
favorites favorites
0
account account
Salchichon Extra de Bellota Ibérico Cular
Catalog number: 2287
• Available
• unavailable
+/- 650 gr

Price for szt.

89,18 PLN
91,00 PLN
lowest price from 30 days before the discount 91,00 PLN
Amount
added to basket
product unavailable in this quantity.
Shipping time: 48 godzin
Free delivery
ask about the product
print

product description

Salchichón Extra de Bellota Ibérico - esencja iberyjskiego smaku z nutą dębowych żołędzi

Odkryj wykwintny smak hiszpańskiej tradycji z naszą kiełbasą Salchichón Extra de Bellota Ibérico. Ten wyjątkowy produkt pochodzi od czystej rasy świń iberyjskich, które są hodowane na pastwiskach "dehesa", gdzie mają dostęp do bogatej diety w żołędzie.

Wyjątkowy smak i jakość

  • Pochodzenie: Kiełbasa Salchichón Ibérico de Bellota jest wytwarzana z czystej rasy świń iberyjskich, hodowanych na pastwiskach "dehesa", gdzie mają dostęp do diety bogatej w żołędzie.
  • Mięso i marynata: Wytwarzana jest z chudego mięsa świń iberyjskich, marynowanego solą, czarnym pieprzem i czosnkiem.
  • Proces dojrzewania: Dojrzewanie kiełbasy Salchichón Ibérico de Bellota trwa od 4 do 5 miesięcy, w powolnym i naturalnym procesie.
  • Tekstura: Jej tekstura jest zwarta, z wyważoną mieszanką chudego mięsa i tłuszczu, co nadaje jej miękką i soczystą konsystencję.
  • Smak: Smak kiełbasy Salchichón Ibérico de Bellota jest delikatny, ale intensywny, z nutą czarnego pieprzu, który nadaje jej lekko pikantny i korzenny smak, oraz delikatnym posmakiem dzięki infiltrowanemu tłuszczowi.
  • Naturalny i zdrowy produkt: Produkt jest w 100% naturalny, bezglutenowy i bez laktozy.

Tradycja i naturalne środowisko

Kiełbasa Salchichón Extra de Bellota Ibérico jest wynikiem starannej selekcji mięsa i tradycyjnego procesu dojrzewania. Świnie iberyjskie są hodowane na wolności w Dehesa, co wpływa na wyjątkowy smak i aromat kiełbasy.

Idealna na co dzień i od święta

Salchichón Extra de Bellota Ibérico to doskonały wybór dla miłośników hiszpańskich wędlin. Idealnie sprawdzi się jako przekąska, dodatek do dań lub składnik tapas.

Ciesz się smakiem hiszpańskiej tradycji!

parameters

Skład
Iberian acorn-fed pork ham, salt, dextrin, spices, dextrose, antioxidant (E-331), and preservatives (E-250 - E-252).
Kraj pochodzenia
Spain

reviews

write a review write a review

add a review, thanks to this you will also receive reliable information about the product.

related products

Salami z truflą letnią
209,00 PLN

Salami z truflą letnią

added to basket
added to favorites
removed from favorites
Cała foie gras z gęsi
199,50 PLN

Cała foie gras z gęsi

75g
added to basket
added to favorites
removed from favorites
Chorizo Ibérico Campero in Capaduras
89,00 PLN

Chorizo Ibérico Campero in Capaduras

+/- 0,250 kg (pcs)
added to basket
added to favorites
removed from favorites
Capocollo Piece (Capocollo Piece )
110,00 PLN

Capocollo Piece (Capocollo Piece )

800 gr
added to basket
added to favorites
removed from favorites
Guanciale with Truffle (Seasoned pork with truffle )
98,00 PLN

Guanciale with Truffle (Seasoned pork with truffle )

+/- 1,5 kg
added to basket
added to favorites
removed from favorites
Pork salami with Truffle
179,00 PLN

Pork salami with Truffle

1,5 kg
added to basket
added to favorites
removed from favorites
Kopia - Kopia -
186,90 PLN

Kopia - Kopia -

+/- 8 kg
added to basket
added to favorites
removed from favorites
Discount
Kopia -
14,28 PLN
16,80 PLN
lowest price from 30 days before the discount
16,80 PLN

Kopia -

160g
added to basket
added to favorites
removed from favorites
ask about the product
Add your opinion
Salchichon Extra de Bellota Ibérico Cular
Twoja ocena:
Oprogramowanie sklepu internetowego Sellingo.pl